NAŠA PRIČA

MOĆ PLANINE

Dobrodošli među ukuse koji će ponovo zagolicati vaše nepce. Želimo da naglasimo da su proizvodi Moć planine 100% prirodni i ne sadrže dodate konzervanse, veštačke boje i arome. Proizvode pasterizujemo što garantuje njihovu zdravstvenu ispravnost i produžuje vek trajanja.

Naši džemovi, slatka i ajvari pripremaju se na tradicionalan način i po starinskoj recepturi od najkvalitetnijeg voća i povrća koje uzgajamo na našem imanju. Glavni zadatak i cilj brenda Moć Planine od koga smo pošli bio je povrtak našim korenima. Zbog čega? Jedini razlog tome je što želimo da hrani koju nudimo našim kupcima, vratimo ukus i miris. Da oni stariji ponovo osete miris i ukus detinjstva, a da mladi dožive ono što do sada nisu. I to nije sve. Želeli smo i želimo da ponudimo samo hranu koja je potpuno zdrava i proizvedena samo od voća I povrća koje je karetkteristično za naš kraj koji uzgajaju naši vredni domaćini na svojim seoskim imanjima.

Svako ima pravo na domaće, zdrave i prirodne ukuse. Obogatite svoj dom proizvodima Moć planine, iz čijeg asortimana izdvajamo:

Plodove prikupljamo pažljivo, a zimnicu krčkamo na starim šporetima i tučanim posudama – baš kako su to nekada činile naše bake. Na taj način čuvamo najdragocenije sastojke koje nam daruje bogata priroda na padinama Kopaonika, i za vas spremamo u ukusne i zdrave proizvode.

Pronađite nas u svim bolje snabdevenim prodavnicama i supermarketima u Beogradu.
Ako ste u prolazu, uvek možete svratiti do našeg porodičnog imanja u Brusu i izabrati Vaše omiljene poslastice od voća ili povrća. Biće nam zadovoljstvo da vas ugostimo!

MALI ZANAT

VELIKA STRAST

“Mali zanati definitivno traže veliku strast i veliku predanost i na to smo posebno ponosni, jer je bilo potrebno mnogo truda, mnogo, da kažem, želje da se ovo napravi, mnogo strasti, mnogo angažmana, mnogo odricanja i svačega još" – Aleksandra Živanović

Moć Planine